Op zoek naar een fijne hotel apartment in Amsterdam ?

hotel-apartments-in-amsterdam

Amsterdam is uniek in haar soort

De Nederlandse hoofdstad is misschien wel een van Europa’s mooiste en meest unieke steden. De stad biedt een eenhotel-apartments-in-amsterdam rijke cultuur en fascinerende geschiedenis aan. Het is een enorm diverse en progressieve plek die door concentrische grachten, straten met kinderkopjes, vintage fietsen, idyllische parken, bijzondere kunst, innovatieve architectuur en creatieve musea kenmerkt wordt.
‘s Nachts komt de stad tot leven en kan je genieten van een breed scala aan levendige nachtclubs, bars en theaters.

Gastvrij Amsterdam
De Amsterdammers geven de toeristen of expats meestal een warm gevoel. Het is een gastvrij volk en hier en daar kom je wel een gekke snuiter tegen…
De drugsscène en de prostitutie is er netjes geregeld en bezorgt geen overlast, integendeel!

Engels wordt overal gesproken, dus geen grote communicatieproblemen. Faciliteiten zijn er in overvloed en de dagelijkse voorzieningen zijn vergelijkbaar met die in andere ontwikkelde steden. Er rijden tax’s, ,trams, metro en bus, maar er wordt vooral gefietst!

Het huren van een apartment hotels in amsterdam is kiezen uit een ruim aanbod van verhuuraccommodaties.
Toeristen en zakenreizigers kunnen profiteren van de luxe en persoonlijke sfeer van de aparthotels voor lange of korte periode in een centraal gelegen, ruim appartement met de service van een hotel.De “check-out” wordt bepaald door de gast, het huren hangt dus niet contractueel vast.

Perfect voor een lang verblijf

Onze prachtig ingerichte accommodaties zijn ontworpen om de gast een thuisgevoel te geven met modern meubilair en ruime slaap- en werkruimtes. Of u nu reist voor zaken met een serviced apartments amsterdam short stay ,de flats van apartment hotels amsterdam zijn de ideale oplossing voor een langer verblijf van een week, een maand, of langer.
Een complete ingerichte keuken is voorzien van alle apparaten, zoals een koelkast,microgolf, kookeiland, maar ook borden, glazen en bestke.

Daarnaast zijn onder andere Wi-Fi, flatscreen, toiletartikelen en eventueel fitnesszaal en zwembad ter beschikking van de gast.

Het selecteren van een accommodatie
Amsterdam is ruim en ingedeeld in districten. Bepaal zelf waar je wenst te verblijven: in de buurt van de vlieghaven, of in het volle nachtleven van Amsterdam evenals ergens tussenin. Via de zoekpagina kies je uit prijs en aantal personen.
Alle appartementen zijn exclusief en bieden 24u/24 de service van en hotel: minibar, dagelijkse poetsbeurt, lakens en handdoeken.
De accommodaties kunnen tot 30 personen gehuurd worden.

Contacteer vandaag nog de site van apartment hotels amsterdam en kies de ultieme ciytrip in het hart van Europa!