Op een handige wijze uw grote bestanden Versturen?

BestandenVersturen.nl

Een groot bestand versturen? Geen probleem met BestandenVersturen.nl!

 

Als je een groot bestand wilt versturen is het vaak niet mogelijk doordat vele e-mail programma’s je zullen melden dat deze te groot is om te versturen. Ook als je gebruik maakt van websites die je aanbieden om bestanden te kunnen delen, komt het vaak voor dat deze je melden dat je files te groot zijn om met een ander te delen. Je zit met je handen in het haar want je moet zo snel mogelijk een oplossing zien te vinden voor dit probleem. Zoek dan niet verder want BestandenVersturen.nl biedt je een uitstekende oplossing voor dit veel voorkomende probleem!

Hoe het werkt

De website BestandenVersturen.nl spreekt voor zich, maar het kan geen kwaad om de geweldige mogelijkheden die de website je biedt van tevoren goed te weten. Op de homepage krijg je een dialoogvenster te zien. Hier kun je opgeven aangeven wat je precies wilt delen. Je krijgt de mogelijkheid om te scrollen door de bestanden die op je PC zijn opgeslagen.

Kies het grote bestand dat je wilt delen en vul vervolgens het e-mailadres van de ontvanger in. Wist je dat je meerdere ontvangers in kunt vullen? Let er wel op dat de file een maximale grootte moet hebben van 250 MB. Als je vervolgens op de knop ‘bestanden versturen’ drukt is het delen zo gebeurd!

De mogelijkheden en instellingen

Het delen van je file is niet het enige wat je kunt doen. Je hebt nog meer handige features die toegankelijk zijn via de instellingen. Via de instelling ‘Deel type’ kun je kiezen op welke manier je het bestand wilt delen. Dit kan namelijk per e-mail of je kunt een linkje laten creĆ«ren wat weer handig is om via andere media te delen dan e-mail of op je eigen website te plaatsen.

Via ditzelfde instellingen menu kun je ook de opties vinden om je bestand met een eigen gekozen wachtwoord te beveiligen. Mocht je nog een extra beveiligingsoptie toe willen voegen omdat het natuurlijk begrijpelijk is dat niet elke file geschikt is voor iedereen, dan kun je er ook voor kiezen om het bestand te laten vernietigen zodra deze is ontvangen door de ontvanger. Je hebt keuze genoeg om het versturen helemaal aan te passen aan jouw wensen.

 

Premium account

Bij BestandenVersturen.nl heb je vele mogelijkheden om je bestand naar wens te versturen. Je kunt deze mogelijkheden zelfs uitbreiden door een Premium account aan te maken voor maar 4 euro per maand. Dit account is overigens ook maandelijks opzegbaar.

Je profiteert met dit account van nog meer mogelijkheden dan de gratis versie. Je hebt nu de mogelijkheid om files van maximaal 10 GB te delen, het delen gaat wel 100% sneller en je file blijft langer beschikbaar voor de ontvanger om te downloaden.