Micro SD kaart 32GB, duurzaamheid staat voorop!

32GB Micro SD

De microsd kaarten komen anno 2016 steeds vaker te pas!

Op deze pagina krijgt u informatie over een memory card van 32GB opslagcapaciteit. Een geheugenkaart van 32GB past in allerlei apparaten. Zoals digitale camera’s, navigatiesystemen, tablet, smartphones, mp3 en mp4 spelers en in videocamera’s.

Een micro SD kaart kunt u bestempelen als een hardware. Deze hardware wordt tegenwoordig32GB Micro SD ook veel gebruikt om het eigen geheugen van mobiele telefoons en tablet te vergroten. Een smartphone bijvoorbeeld, heeft zelf al een intern geheugen met een bepaalde data capaciteit. Vaak raakt deze opslagcapaciteit snel vol door foto’s, opnames’, apps, en andere bestandjes.

Veel dingen wilt u niet deleten of gewoon dicht bij u houden in plaats van deze over te zetten naar de computer. Dan is dus een geheugenkaart de uitkomst. Daarom hebben tablet en smartphones een speciaal insteekslot voor de geheugenkaart.

De geheugenkaart maakt geen gebruik van deeltjes die bewegen zoals de hardware van de PC. De micro SD kaart heeft een flashgeheugen. Hierdoor is de memory card slijtvast en waterbestendig. Verder is het kaartje goed beveiligd tegen stoten en vallen. Verder kunnen er geen gebreken ontstaan door magneet of X-ray. De kaart kan zelfs tegen extreme temperaturen. Kortom een duurzaam kaartje met een grote levensduur.

Het grootste aantal kaarten bezit een opslagcapaciteit van 32GB. Wat kun je hier allemaal op kwijt? Voor foto’s ligt dit ook aan de megapixel kwaliteit. Heb je een megapixel kwaliteit van 4 dan kun je op een kwalitatief kaartje met 32GB aan geheugencapaciteit 16000 foto’s kwijt. Of je kunt er ruim genomen 5 uur video of 8000 songs op opslaan.
De memory card met een data capaciteit van 32GB valt onder De Micro SDHC kaart. SDHC staat voor Secure Digital High Capacity. Deze kaarten zijn beschikbaar in 8GB, 16GB en 32GB.

Heeft u uw keuze gemaakt voor de Micro SD 32GB? Dit is de geheugenkaart de het meest in omloop is. Tegenwoordig zijn er SD kaarten in allerlei merken. Microsdkaartkopen.nl raadt u aan om de geheugenkaarten van Adata aan te schaffen. Adata biedt u een goed kwalitatief product aan. Met de beste lees en schrijfsnelheid van dit moment. De leessnelheid van de micro SD 32GB van Adata is 50mb/s. De schrijfsnelheid is 10mb/s.

Bovendien krijgt u bij Microsdkaartkopen.nl een SD adapter bij uw geheugenkaart. Hiermee kan de kaart ook gebruikt worden i.c.m. wat oudere apparaten. Omdat deze vaak geen insteekslot hebben voor de micro SD kaart. Deze SD adapter is zinvol bij het overplaatsen van bestanden zoals foto’s of video’s naar andere apparaten, bijvoorbeeld naar uw computer.

Verder krijgt u hier bovenop nog eens twee jaar garantie op uw geheugenkaart. Neem gerust een kijkje op Microsdkaartkopen.nl en profiteer van onze kwaliteit en snelheid tegen mooie prijzen