Lekker dineren op het water in een salonboot

Salonboot Amsterdam

Geniet van een volledige 4-5 gangen diner op een salonboot in Amsterdam

 

Wie kent ze niet de mooie grachten in Amsterdam, door de hele stad vind je ze en ze geven een gezellige sfeer in de stad. Het is leuk om rond te varen en Amsterdam is vanaf het water te bekijken. Na een dagje museum of shoppen met familie of afspraak met zakenrelatie is het heerlijk relax om zo over het water te varen.

HetSalonboot Amsterdam leek ons leuk om toch wat meer te maken van deze rondvaarten juist omdat het zo leuk is. Toen kwam het idee van een luxe salonboot voor een exclusief dineetje met zakenrelaties of een apart etentje met bijzondere vrienden.

Onze salonboten in Amsterdam zijn super luxe en je kan helemaal je eigen rondvaart samen stellen. We kunnen verschillende stops maken bij diverse bezienswaardigheden en tussendoor heerlijke gerechten serveren terwijl we rustig door de grachten varen.

Veel vooral buitenlandse zakenrelatie of familie vinden het fantastisch en zelfs de Amsterdammers zelf vinden het een leuke ervaring. Samen kunnen we de verschillende mogelijkheden overleggen en zo de boottrip tot een daverend succes maken.

Het is ook mogelijk een receptie op de exclusieve salonboot te organiseren, heerlijk op het dek een borreltje drinken met elkaar en daarna gezellig dineren. Wanner het donker wordt gaan alle lichtjes aan en krijgt de rondvaart een extra romantische tintje.

Heeft u iets anders te vieren bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum dan is dit ook erg leuk om op een van onze exclusieve salonboten te vieren. Heeft u nog andere vragen dan kunt u op de site de contact gegevens vinden en ons een mail sturen of direct bellen voor verdere informatie.

We hebben grote en kleine salonboten wat natuurlijk afhangt van de grote van het gezelschap, deze soorten kan je goed zien op onze website. Op de site staat overzichtelijk weergegeven hoeveel personen erop de boot kunnen, onder plaatjes van de boten staat ook gelijk de huurprijs per uur aangegeven.

Zoals je zal zien vallen de prijzen erg mee voor deze luxe en originele salonboten.
Het diner kan van eenvoudig tot zeer exclusief zijn, ons assortiment en de mogelijkheden zijn groot. Samen kunnen we dit overleggen en ook hierin kunnen we natuurlijk ook adviseren. Ook voor de niet Nederlandstalige mensen hebben we een site gemaakt om alle info terug te lezen. Deze vind u terug op Private Canal Boat Trips Amsterdam.

Naast de verschillende salonboten hebben we ook diverse soorten arrangementen waardoor wij de organisatie een stuk gemakkelijker maken.De arrangementen zijn met zorg samengesteld door onze professionals.Door onze ruime ervaring weten wij precies wat een rondvaart tot een succes maakt. Dus wil je echt een keer wat anders dan een gewoon restaurant? Laat je gasten dan heerlijk verwennen op een van onze exclusieve salonboten en ze zullen het zeker nog lang onthouden.