De mooiste raamdecoratie van Nederland vind u bij Raamdecoratieshop.nl!

op-maat-gemaakte-raamdecoraties-2016

De allerleukste webshop van Nederland in Raamdecoratie op maat

Raamdecoratieshop.nl is dé webshop voor allerlei leuke, moderne, hippe en trendy raamdecoraties. Blader rustig door onze webshop vol met raamdecoraties en krijg inspiratie en ideeën. Ga er maar lekker voor zitten want er is nogal wat te zien en te beleven! Een team van professionele binnenhuisadviseurs staat klaar om je waar nodig te helpen met het maken van de juiste keuze. Ga op zoektocht naar de laatste vouwgordijnen trends; silverblind, dag en nacht of top down. Vindt die mooie kwaliteit shades die perfect past in jouw interieur en jouw idee. Op strooptocht naar raamdecoratie is nog nooit zo spannend geweest! Er zijn nogal wat mogelijkheden:

  • Rolgordijnen
  • Duo rolgordijnen / Roljaloezieën
  • Vouw gordijnen
  • Paneel gordijnen
  • Raamdividers / Flow Shades
  • Horizontale jaloezieën
  • Silhou Shades
  • 3D Shades

Assortiment
Het assortiment is namelijk gigantisch groot zoals je boven in de lijst al een beetje hebt kunnen zien. Maar als je eenmaal op speurtocht gaat weet je niet wat je allemaal aan kunt treffen. Rolgordijnen worden nog steeds het meest gekozen, in een transparante, semi-transparante of verduisterende uitvoering. Raamdecoratieshop.nl is marktleider in duo rolgordijnen met een ruime keuze uit 160 stoffen(!), twee soorten cassettes en zes modellen.

Strakke cassettes met altijd net dat beetje meer uitstraling. Speel met de kleuren van de Flow Shades, reguleer inkijk en licht op een spannende en uitdagende manier met Silhou Shades en ervaar het echte diepte gevoel. Maak van je ramen een artistieke omgeving met onze paneelgordijnen en creëer hiermee verschillende doorkijkvlekken. Te veel om op te noemen eigenlijk!

Laat je verrassen en doe inspiratie op. Laat je als je dat wilt helpen door onze interieur adviseurs, die je overigens ook bezig kunt zien bij RTL4 en SBS6. Om het helemaal makkelijk en fijn voor je te maken hebben wij een gratis kleurstalenservice in het leven geroepen zodat je thuis de kleuren heerlijk kunt uitproberen.

Kwaliteit en veiligheid
Ook kun je tijdens een bezoek aan onze showroom je van de kwaliteit van onze raamdecoratie overtuigen. Service en de beste kwaliteit met drie jaar (of nog langer) garantie; Raamdecoratieshop.nl is officieel CBW erkend en je kunt zorgeloos en probleemloos je bestelling in onze webshop plaatsen. De prijzen zul je heel aantrekkelijk vinden en bovendien worden de gordijnen gratis thuisbezorgd. Perfect gemaakt tegen de beste prijs!